0 0
Read Time:54 Second

Orbán Viktor miniszterelnök Vlagyimir Putyinnak dolgozik – jelentette ki Rasa Juknevičienė litván EP-képviselő, az Európai Néppárt egyik alelnöke, hozzátéve, hogy a magyar kormányfőt meg kellene fosztani szavazati jogától az Európai Unióban. A politikus megszólalásáról elsőként az Index számolt be.

Rasa Juknevičienė egy december 17-én, az Európai Néppárt (EPP) frakciója által a korábban Twitter néven ismert X-en közzétett videóban úgy fogalmazott:

„Kinek dolgozik Orbán? Putyinnak. Miért nem tesz semmit az EU, hogy megállítsa? Nem látjátok, hogy az EU belülről pusztul? Sajnos túl gyengék az eszközök, hogy megállítsák őt. Ez a válasz kiábrándító, mert az emberek egy hatékony EU-t szeretnének látni. Ez így nem mehet tovább.”

Az EP-képviselő szerint jogi eszközöket kell találni, amelyekkel megfoszthatják Orbán Viktort szavazati jogától.

Nem hiszem, hogy a magyar nemzet, amely 1956 óta példát mutat mindenkinek, azt akarja, hogy Oroszország győzzön – mondta Rasa Juknevičienė, majd kiemelte, hogy a következő hét minden uniós tag számára nehéz lesz, de „minden egzisztenciális próbát ki kell állni”. – Egy olyan ellenség, amely nemcsak Ukrajnát, hanem más európai országokat is fenyeget, nem győzhet – vélte.

Forrás: nepszava.hu

Foto: Ellenszél

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.