0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

A román állami vasúttársaság (CFR) 22,1 millió lejt fordit, költségvetési forrásokból, Szeben és Hargita megye környékén található három híd és gyalogoshíd, illetve a nagyszebeni vasúti állomás peronjának javítására, melynek keretében kicserélik a vasúti vágányváltókat és meghosszabitják a gyalogos alagútat.

A CFR pénteki közleménye szerint, a vasúttársaság brassói kirendeltsége pályázatot hirdetett a 115 + 961 km-es híd (beleértve a vasúti átjárót is) és a 129 + 710 km-es híd javítási munkálatainak kivitelezésére (mindkét vasúti hid Gyimesbükk és Madéfalva közötti állomások környékén lévén), illetve a 33 + 203 km-nél, az alvinci és a nagyszebeni vasútállomások között található gyalogos hid javitására. A hidjavitások, a becslések szerint, 7,8 millió lejbe kerülnek. A pályázati kiírás és az odaítélési dokumentumok az elektronikus közbeszerzési rendszerben (SEAP) érhetők el. Az ajánlatok 2021. április 7-ig nyújthatóak be.

Ugyanakkor a román vasúttársaság brassói kirendeltségének körzetében felújitották a nagyszebeni vasúti állomás peronjának javítására kiirt pályázat meghirdetését is. A munkálatok keretében kicserélik a vasúti vágányváltókat és a gyalogos alagútat meghosszabitják a nyolcas vonalig. A beruházás 14,33 millió lejbe kerül, mig az ajánlatok beyújtási határideje 2021. március 29.

A román vasúttársaság ponositása szerint, a brassói kirendeltség körzetében található mind a négy létesitmény javitási munkálatai a beruházási programban szerepelnek és az állami kötségvetés forrásaiból finanszirozzák.

Forrás: Agerpres

Traducerea: Székely Dénes

Foto:economica.net

….

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.