0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

Az Antibiotice Iași gyógyszergyár megnyerte az Európai Bizottság által meghirdetett pályázatot az AmoxiPlus (Amoxicillin/Klavulánsav vénába adott injekció vagy intravénás infúzió antibiotikum) gyógyszer gyártására. A gyógyszergyár az európai országok kérésére egy év leforgása alatt 2,75 millió fiolát tud leszállitani, közölte a vállalat az Agerpres Hirügynökséghez eljuttatott közleményében

Az Európai Bizottság licitje nemrég zárult és ezáltal a brüsszeli testület bistositani tudja a tagállamoknak a szükséges β-laktám antibiotikumok amoxicillinklavulánsav és piperacillin-tazobactam – raktárkészletét.

Az amoxicillinklavulánsav és a piperacillin-tazobaktam az Egészségügyi Világszervezet által javasolt,  fertőzésekben szenvedő betegek kezelésére alkalmazható gyógyszerek.

Úgy gondolom, hogy mindenkinek azt kell tennie, amihez a legjobban ért. Az Antibiotice Iași gyógyszergyár stratégiai jelentőségű gyógyszerrel segiti egész Európát a COVID-19 virussal társult fertőzések kezelésére, nagyon jó ár mellett, pontosabban egy fiola 1,19 euróba kerül majd. Ezen az áron valamennyi európai ország hozzáférhet. Az amoxicillinklavulánsav az egyik leghatékonyabb gyógyszer a baktériumok által okozott fertőzésekben szenvedő betegek kezelésére és nemcsupán. A jászvásári gyárnál 65 éves tapasztalatot és tudást halmoztunk fel az AmoxiPLus gyártásában Az európai piacok  AmoxiPLus-szükségletének biztositása mellett, első sorban a fertőzésekben szenvendő romániai páciensek kezelésére gondolunk. Tiszteletben tarjuk a megkötött szerződéseket és folyamatosan szállitjuk partnereinkek az emlitett antibiotikumot”, nyilatkozta  Ioan Nani, az

Antibiotice Iaşi gyógyszergyár vezérigazgatója.

A több mint 30 éve gyártott AmoxiPlus antibiotikumot az  Antibiotice Iaşi gyógyszergyár romániai, nagy-britanniai, vietnámi, magyarországi, litvániai, iraki és yemeni korházaknak adja el.

Forrás: Agerpres

Forditotta: Székely Dénes

Foto:zf.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.