0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

Csatlakozz Te is a világ legnagyobb adományozási mozgalmához!

A nap, amikor az egész világ az adományozásért fog össze

Az #AdakozóKedd – nemzetközi nevén #GivingTuesday – egy globálisan terjedő mozgalom, melynek célja, hogy legyen egy nap, amikor minden az adományozásról, a jótékony cselekedetekről, és ezek ünnepléséről szól. A kezdeményezést a Black Friday és a Cyber Monday ellensúlyozására hívták életre Amerikában azért, hogy az embereket a nagy vásárlások időszakában arra buzdítsák, hogy odafigyeljenek egymásra, az elesettekre, a hátrányos körülmények között élőkre, és adományokkal másoknak is segítsenek, örömet okozzanak.

Adakozó Kedden világszerte a nagylelküséget ünneplik az emberek. Tegyél Te is valamit szervezeteddel együtt melynek tagja vagy, illetve jómagad azért, hogy  a világ egy picit jobb legyen! Légy részese a Nagylelkűség Hetének, december 1-e és 8-a között.

Sokféleképpen lehetsz nagylelkű. Pédául, az önkéntes  munka is nagylelkűségről tanuskodik.Az utóbbi években több felmérés készült, amlyek bebizonyitották, hogy az, aki önkénteskedik, sokkal boldogabb. Sőt, ritkábban szenved szivbetegségben.

A nagylelkűség másik formája a véradás. Egy váradással három ember élete menthető meg. Ha már túl vagy a COVID-19 fertőzésen, adhatsz vérplazmát, ezáltal segitve azokat, akik e betegség súlyos szimptomáival küzdenek.

Nagylelkűnek minősül az is, akik felajánlja születés vagy népnapját, s arra kéri barátait, hogy ajándék helyett adományozzanak a hozzá közel álló ügyért.

Forrás: givingtuesday.ro

Forditotta: Péterfy Tünde

Foto:civilhirugynokség.hu

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.