0 0
Read Time:53 Second

Május végén mutatták be a Puskás Akadémia és a Testnevelési Egyetem együttműködésében készült Labdarúgás és tudomány című tanulmánykötetet. Az eseményről most számolt be a Puskás Akadémia YouTube-on futó magazinjának júniusi adása.

A bemutatón beszélt Mészáros Lőrinc is.

“Én azt kívánom mindenkinek, hogy lapozgassa. Ez több mint négyszáz oldal. Nagyon érdekes ez a könyv. Habár tankönyv a minősítése, de ajánlom minden szakembernek, minden oktatónak, és azt gondolom, talán majd minden gyereknek ajánlani fogjuk, ha eljutnak abba a korba, hogy tudják értelmezni a könyvet,– fogalmazott a Puskás Akadémia kuratóriumának elnöke.

Az alapító, Orbán Viktor is felszólalt az eseményen.

“A futballt a művészet kategóriájába soroljuk, mert mi úgy értjük a magyar futballt, hogy az alapvetően zseniális megsejtések és ihletettségek története.

Futballistákra van szükség, akik kimennek a pályára, és olyat csinálnak, ami sose jutott volna másnak az eszébe”, mondotta a miniszterelnök, aki már „türelmetlenül várja”, hogy a könyvben foglaltak “a valóságba is átköltözzenek”.

A Puskás Akadémia 13 évét összefoglaló Labdarúgás és tudomány kötete másfél év alatt készült el, és 27 szakember dolgozott rajta.

Forrás: hvg.hu

Foto:foci.444.hu

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.