0 0
Read Time:42 Second

Vass Levente RMDSZ-képviselő javaslatára a marosvásárhelyi templomok harangjai egyibőben szólalnak meg április 1-én az etnikumközi szolidaritás és a koronavirus-járvány terjedésének megakadályozásában  első védelmi vonalban küzdő egészségügyi dolgozók és rendfenntartó erők iránti tiszteletadás jegyében.

„Április 1-én, szerdán, 13 órakor valamennyi marosvásárhelyi templomban megkondulnak a harangok néhány percre a koronavirus ellen első vonalban küzdők – orvosok, asszisztensek, ápolók, gyógyszerészek, valamint az üzletek és a belügyminisztérium dolgozói –  iránti tisztelet jegyében. Arra kérjük  a marosvásárhelyieket, hogy nyitott ablakokkal hallgassák a harangok hangját, a szolidaritás kifejezéseként”, hangsúlyozta sajtóközleményében Vass Levente.

Az RMDSZ képviselője köszönetet mondott a marosvásárhelyi templomoknak, hogy válaszoltak kezdeményezésére. Vass Levente több erdélyi városba látogatott el az utóbbi napokban és felajánlotta segitségét az önkéntesek beszervezésére, akik segithetnek az idősöknek, egyedül vagy fogyatékkal élőknek, hogy a járvány veszélye miatt ne keljenk otthonaikból kimenniük.

Forrás: Agerpres

Forditotta: Balázs Magdolna

Foto:agrointel.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.