0 0
Read Time:1 Minute, 21 Second

A donaţie.ro adományozási platformra november végén befolyt a 10 milliomodik adomány.

Ez a tiz milliós összeg az emberek segitőkészségéről tanuskodik, arról, hogy mennyire odafigyelenek a nehéz helyzetben levő embertársaikra. Az SMS-ben küldött pénzadományok száma arra utal, hogy a civil szervezetek meggyőző erejének köszönhetően egyre többen csatlakoznak e küldetéshez, a rászorulókat segitő munkához.

Az adományozóknak köszönhetően 325 esetben több mint 22,1 millió euróval sikerült segiteni.

Ime, mit jelent konkrétan 10 millió jó cselekedet:

.Az első korház felépitése. A 2 és 4 eurós adományokból az „Adj Életet” Egyesület felépitheti az első romániai Sugárterápia- és  Onkológiai korházat a daganatos betegségekben szenvedő gyermekek kezelésére.

.Több min 110 ezer könyv adományozása. Az OvidiuRo Egyesület meséskönyveket adományozott a gyermekeknek.

.Lakások szegény családoknak. A Share Ház az SMS-ben összegyűjtött adományból az ország észak-keleti részében házat épit  szegény családok számára.

.Menedékhely szülőknek. Az összegyűlt adományokból a MagiCAMP Egyesület az onkológiai betegségekkel küzdő gyermekek szüleit segiti, otthont biztositva számukra, ahol aludhatnak, megpihenhetnek.

.Felszerelések szülészeti klinikáknak. Mentsétek meg a Gyermekeket Egyesület, a Sonia Maria Egyesület és a Cisztás Fibrózis Betegek Egyesülete az újszülötteket segiti, akik ezzel a genetikai rendellenésséggel születnek.

.Terápia gyermekeknek. A Legyőzzük az Autizmust, a Help Autism, Autism Voice és a besztercei Autizmus Európa egyesületek több száz, idegi-fejlődési rendellenességgel szenvedő gyermeken segit.

.Egy tál meleg étel a rászorulóknak. A World Vision szervezet az adományozásoknak köszönhetően kiterjeszthette a „Kenyér holnap is” programját.

.A korai iskolaelhagyás csökkentése. A Romániai UNICEF szervezetnek nyújtott adományok elősegitették a szervezet ”Közösségi szolgáltatások gyermekeknek” elnevezésű projektjének alkalmazását.

.Adj szeretetet másoknak. A Románia SOS Gyermekfalu Egyesület szeretetet és védelmet nyújtott gyermekeknek, három településen.

Forrás: Közösségi Kapcsolatokért Egyesület

Traducerea: Péterfy Tünde

Foto:estv.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.