0 0
Read Time:45 Second

targA román Turisztikai Minisztérium  részt vett a “Travel and Adventure Show” turisztikai kiállitásokon, amelyeket  a legnépesebb amerikai államban, Kaliforniában szerveztek, pontosabban San Franciscoban (februát 10 és 12 között) és Los Angelesben (február 17 és 19 között).

A két rendezvény jó alkalmat nyújtott a romániai turisztikai látványosságok bemutatására az amerikai potenciális turistáknak és médiának.

Észak-Amerika Románia számára az egyik legfontosabb Európán kivüli turisztikai piac. A távoli turisztikai desztinációkat (“long-haul”) választó turisták száma és a kirándulásokra szánt költségek szempontjából az Egyesült Államok az első helyen szerepel.

Románia a Los Angeles-i kiállitáson a „Romániai kastélyok és várak” témakörű standdal vett részt. A stand kitűnő helyen való felállitásának köszönhetően a látogattoság a várakozáson felül alakult az előző évekhez képest. Az Országos Turisztikai Ügynökség (ANT) gazdag információkkal szolgált az érdeklődőnek és bemutatta a romániai turisztikai ajánlatcsomagokat a médiának és a turisztikai ügynökségeknek.

Forrás: A román turisztikai minisztérium honlapja, ANT

Foto: BZI.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.