0 0
Read Time:47 Second

A “Mentsétek meg a Gyermekeket!” egyesület számára a MOL Románia 300 ezer eurónak megfelelő támogatást nyújtott, amelyből az egyesület a temesvári, pitești-i és brassói gyermekkórházaknak, valamint a giurgiu-i, csíkszeredai és sepsiszentgyörgyi kórházak gyermekgyógyászati osztályainak vásárol orvosi berendezéseket, tájékoztatott a társaság az MTI-hez eljutatott közleményében.

“Üzleti sikertörténetünk a társadalomban való szerepvállalásunkkal együtt folytatódik tovább” – idézte a közlemény Camelia Enet, a MOL Románia ügyvezető igazgatóját.

A “Mentsétek meg a Gyermekeket!” (Salvați Copiii) szervezet adatai szerint Romániában évente hozzávetőleg 20 ezer koraszülött csecsemő születik, és több száz újszülött az életéért küzd az első napjaiban. Az egyesület az elmúlt 11 évben több mint hétmillió eurót gyűjtött össze és fektetett be a romániai csecsemőhalandóság csökkentését célzó kampányba. Az ország 102 kórházában 940 orvosi berendezést szerelt fel, amely több mint 140 ezer gyermek túlélését és kezelését segítette elő.

A MOL Románia jelenleg 246 töltőállomást, valamint két üzemanyag-lerakatot, és egy LPG terminált működtet Romániában.

Forrás: hirmondo.hu

Foto:civilhetes.net

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.