0 0
Read Time:50 Second

A G4Media, Románia egyik legelismertebb médiacsoportja  „Jövedelmező ötletek íze az agrár-élelmiszeriparban – A gazdálkodók, feldolgozók, kiskereskedők közötti jó együttműködés összetevői” cím alatt szervez konferenciát, melynek keretében bemutatja a G4Food új kiadványát, amely különböző területekről – bioélelmiszerek, egészséges ételek, diéták, hagyományos ételek, szakmai rendezvények, piac – közöl majd információkat, elemzéseket, riportokat és interjúkat.

A 2024. március 26-ra tervezett konferencia fő témája az élelmiszeripari főszereplők mai kihívásai. A magas energia- és inputárak által érintett helyi termelők erős versennyel szembesülnek az importőrök miatt, akik olcsóbb árukat hoznak be az EU-n kívüli országokból, kevesebb agrár-élelmiszeripari korlátozással.

A kiskereskedők a maguk részéről azt állítják, hogy tevékenységüket a termelők által igényelt magas árak, a gyakori jogszabályi változások, a fiskális kiszámíthatóság és az állammal való párbeszéd hiánya befolyásolja, amely nélkülük hoz döntéseket.

A G4Food-ot Dumitru Bădiţa, több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező újságíró alapította, aki az 2019-ben indult lantulalimentar.ro weboldal tulajdonosa. Tulajdonképpen Dumitru Bădiţa és a G4Media csoport közötti társulásról van szó.

Sursa: economedia.ro

Fordította: Székely Dénes

Foto: G4Media.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.