0 0
Read Time:1 Minute, 23 Second

A hirdetést a God’s Little People Cat Rescue jótékonysági macskamentő szervezetet működtető házaspár adta fel. Eszerint Syros szigetére keresnek 6 hónapra cicasimogatót 55 macskájuk mellé festői környezetben teljes ellátással – írják a közösségi oldalukon.

Joan Bowell és férje még 2010-ben költöztek Syros szigetére, ahol sok sérül és kóbor macskát fogadtak be. Minden állaton segíteni akartak, de mivel évről-évre egyre több került hozzájuk, akiket és önerőből nem tudták ellátni.

Ekkor gondoltak arra, hogy macskás témájú fényképeket és akvarelleket fognak árulni az Etsy portálon és azóta ebből fedezik az állatok tartását.

Joannak most más elfoglaltságai miatt 6 hónapra ott kell hagynia a szigetet és az 55 ivartalanított cicáját. Ezért keres részmunkaidőben valakit, aki ellátná a macskákat a távolléte alatt.

“Elhivatott, szenvedélyes macskaszerető embert keresek, aki ért a cicák nyelvén, szereti a társaságukat. 55 állatról van szó, akiknek a napi etetése mellett betegség esetén orvoshoz kell vinni az állatot, és közöttük is el kell tölteni annyi időt, hogy barátnak tekintsenek.” – írják a hirdetésben.

A macskák élelmét és orvosi ellátását Joan fedezi, aki a napi 4 órás munkáért extra szolgáltatást is nyújt az Égei-tengerre néző festői birtokán. A ház egy eldugott természetvédelmi területen van, télen csendes, de az üdülési szezonban a turisták gyakran látogatják.

“Ha vállalnád a munkát, a fizetés mellé ingyenes lakhatsz a modern, kényelmes és jól felszerelt házamban, ahol rezsit sem kell fizetned” – áll a hirdetés szövegében.

Az álláshirdetésre bárki jelentkezhet, de Bowell szerint inkább a 45 évnél idősebbek lennének alkalmasak, ha igazán szeretik a macskákat. A jelentkezőket skype-on keresik majd meg, a kiválasztott munkatárs októberben önkéntesként 2-4 hétig ismerkedik a szigettel és november 1-jén kell munkába állnia.

Forrás:Hir.ma

Foto:Hir.ma

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.