Segithetsz otthonról is! Ajándékozz meg másokat Születésnapoddal!

Ma sokkal inkább együtt lehetünk, mint bármikor, még akkor is, ha otthon maradunk. Csak együtt, összefogva  változtathatjuk meg jelenlegi helyzetünket. Számodra, számomra, Románia számára, #irdújraatörténetet, Ajándokozz meg másokat Születésnapoddal!

Ezzel az üzenettel biztatja az embereket a Galantom platform mögött álló csapat arra, hogy születésnapjukkal ajándékozzanak meg másokat és ösztönözzék szerettjeiket, hogy ajándékok helyett adományozzanak egy nemes ügy támogatására.

A hircsatornákon legkevesebb tiz, körülöttünk történő rossz dologról hallunk naponta, ami évente 3.650 rossz hirt jelent. Épp azért is tűzte ki célul az Ajándékozz meg másokat Születésnapoddal elnevezésű projekt 3.651 támogatószerző oldal összegyűjtését az év végéig, hogy a mérleg jó irányba mozduljon el. És ez akkor fog sikerülni, ha 3.651 tehetős ember születésnapi adományozásával támogatja a Galantom.ro platformon jelenlevő 265 szervezetet, amlyek különböző területeken – egészségügy, emberi jogok védelmezése, társadalmi befogadás, művészet, környezet és oktatás  – fejtik ki tevékenységüket.

Ha úgy döntessz, hogy születésnapoddal megajándékozol másokat, sokat segithetsz, főleg ebben az időszakban, amikor Románia is a koronavirus-járvány ellen küzd, segitheted  azokat a szervezeteket, amelyek adományokat gyűjtenek a világjárvány terjedésének leszoritásán dolgozó egyészégügyi személyzet támogatására, illetve más, a leginkább veszélyeztetett kategória segitésére össszpontositó projekteket.

Ime, négy egyszerű lépés, mely segit neked, hogy születésnapoddal ajándékozz meg másokat:

1.Lépj be a https://ziuata.galantom.ro honlapra

2.Válaszd ki az ügyet, amelyet támogatni szeretnél. Választhatsz a már platformon szereplő szervezetek projektjei közül is, de más szervezetet is javasolhatsz.

3.Néhány perc alatt létrehozhatod saját adományozó oldalad, ha beirod személyes adataidat: születési dátum, elérhetőség, az oldal cime és az összeg, amelyet össze szeretnél gyűjteni. Személyes platformot is létrehozhatsz,  saját fényképpel és motivációd rövid leirásával.

4.Terjeszd a jó hirt! Hirdesd online az adományozó portált, úgy mintha online hivnád meg barátaid születésnapod megünneplésére!

Az Envision Egyesület által megalkotott ziuata.galantom.ro portál ötlete a Jazz Communication csoportnak tulajdonitóható.

Röviden a Galantom platformról

A Galantom platformot az Envision Egyesület és a People for Sport Egyesület fejlesztette ki annak érdekében, hogy a jóhiszemű, tehetős emberek támogatni tudják azokat a szociális ügyeket, amelyekben hisznek. A 2013 júniusában létrejött Galantom-projekt kézzelfogható tanubizonysága annak, hogy a románok egyre inkább odafigyelnek és részt vesznek a társadalmi kérdésekben és közösségeik problémáinak megoldásában. A Galantom platform révén, például, 2019-ben 1.500 adománygyűjtő portál létesült, amely több mint 1,3 millió lejt gyűjtött össze és ezáltal több ezer rászoruló ember részesülhetett segitségben.

Közösségi Kapcsolatokért Egyesület

Lasă un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.