Tömegverekedés tört ki Los Angelesben miután egy magát „transznőnek” állító férfi a helyi közfürdő női öltözőjében vetkőzött le

Összecsapások alakultak ki Los Angelesben annak következtében, hogy a magát nőnek képzelő férfi egy közfürdő női öltözőjét használta, ahol kislányok is voltak. Az öltözőben jelen lévő egyik nő panaszt tett a fürdő alkalmazottainál, azt kifogásolva, hogy miért engedték be a magát „transznőnek” képzelő férfit a női öltözőbe, közölte az  NBCNews és a LA LATimes.

A közösségi oldalon nyilvánosságra hozott kisfilmen látható amint egy nő felháborodva közli a közfürdő munkatársaival, hogy a „transznő” a kiskorúak előtt közszemlére tette a péniszét. A Wi Spa munkatársai azonban elutasították a vendég panaszát, arra hivatkozva, hogy a baloldali vezetésű Kalifornia állam törvényei szigorúan tiltják a transzgender személyek diszkriminációját.

A történtek után, több száz tűntető gyűlt ösze a WI SPA épülete előtt, tiltakozva az ellen, hogy a fürdő vezetése megengedte a „transznőnek” a női öltöző használatát. Nem sokkal ezután több száz, a transzgender személyek jogait támogató aktivista szervezett ellen-demonstrációt. A helyzet annyira elmérgesedett, hogy rendőrségi beavatkozásra volt szükség kedélyek lecsillapítása végett.

Forrás: g4media.ro

Fordította: Péterfy Tünde

Foto: g4media.ro

Lasă un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.