Úgy látszik, hogy Kovács Péterre bízták az RMDSZ kommunikációs bunkósbot-szerepét, véli Csomortányi István, az EMNP Bihar megyei szervezetének elnöke

Csomortanyi IstvanA Hargita megyei Zeteváralján nemrég sor került a 13. EU-táborra, amelyet a Magyar Ifjúsági Értekezlet (MIÉRT), az RMDSZ Ügyvezető Elnöksége és a Kós Károly Akadémia szervezett. A rendezvényen részt vett Kovács Péter az RMDSZ ügyvezető elnöke is, aki az Erdélyi Magyar Néppártra (EMNP) utalva azt állította: a pártnak kizárólag az a célja, hogy ártson az RMDSZ-nek, ám az egyetlen “eredmény”, amit elérhetnek, hogy öt százalék alá tolják a szövetségi képviseletet a parlamentben. ”

Az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) Bihar megyei szervezetének elnökét, Csomortányi Istvánt megkérdeztük hogy mi a véleménye Az RMDSZ ügyvezető elnökének e kijelentéséről:

“Ha az EMNP megyei szervezetének elnökeként kérdez, akkor annyit elmondhatok Kovács Péterről, hogy neki jól leosztott szerepe van az RMDSZ országos kommunikációjában. Úgy látszik, hogy rábizták az RMDSZ kommunikációs bunkósbot-szerepét, mert folyamatosan olyankor nyilvánul meg és olyan stilusban nyilvánul meg, amikor fontos lenne az együttműködési tárgyalások meginditása. Itt állunk a parlamenti választások küszöbén, amikor arról kellene beszéljünk, hogy hogyan tudunk együttműködni, hogy maximizáljuk az országos képviseletet, de ehelyett sértegetéseket, rágalmakat és hazugságot kapunk. Azok, akik Kovács Pétert mozgatják és meghatározzák az ilyen tipusú kommunikációt, óriási tévedésben vannak, ha úgy gondolják, hogy ez valahova is vezet. Itt van az ideje annak, hogy legyen már valódi magyar-magyar párbeszéd és Kovács Péter ennek még a legkevésbé sem használ”, szögezte le az EMNP Bihar megyei szervezetének elnöke.

 Kérdezett: Balázs Magdolna

Foto:www.ebihoreanul.ro

Lasă un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.