Viktor Orbánt Európa vezetőjének tartja Donald Trump

connie“Nagy jelentősége van az Orbán Viktor és Donalt Trump között lezajlott telefonbeszélgetésnek, ami egyben üzenet is a jövőbeni amerikai kormány fel” – ezt Connie Mack IV, Magyarország megbízott washingtoni lobbistája mondta a FIDESZ-hez közelálló Századvég Alapitvány konferenciáján.
Connie Mack IV elárulta, az Egyesült Államok nem fogja aláaknázni Magyarország belügyeit, a célja kizárólag az elnök által diktált külpolitika végrehajtása lesz. Hozzátette, attól nem kell tartani, hogy Amerika bezárkózik, csak a határellenőrzés lesz szigorúbb, ami mindenki érdeke.
A hvg.hu tudósítása szerint Connie Mack IV arról is beszélt, hogy Trump nem csak Magyarország, de Európa vezetőjének is tartja Orbánt, ezért szerinte az új amerikai elnök a magyar miniszterelnök véleményét is kikérheti.
Az amerikai politikussal két éve kötött szerződést a magyar kormány, hogy képviselje Magyarország érdekeit lobbistaként az amerikai politikai életben, a Magyar Nemzet információi szerint nem kevesebb, mint 5 millió dollár,  értékben.

Forrás: Nepszava.hu

Foto: 24.hu

Lasă un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.