0 0
Read Time:44 Second

connie“Nagy jelentősége van az Orbán Viktor és Donalt Trump között lezajlott telefonbeszélgetésnek, ami egyben üzenet is a jövőbeni amerikai kormány fel” – ezt Connie Mack IV, Magyarország megbízott washingtoni lobbistája mondta a FIDESZ-hez közelálló Századvég Alapitvány konferenciáján.
Connie Mack IV elárulta, az Egyesült Államok nem fogja aláaknázni Magyarország belügyeit, a célja kizárólag az elnök által diktált külpolitika végrehajtása lesz. Hozzátette, attól nem kell tartani, hogy Amerika bezárkózik, csak a határellenőrzés lesz szigorúbb, ami mindenki érdeke.
A hvg.hu tudósítása szerint Connie Mack IV arról is beszélt, hogy Trump nem csak Magyarország, de Európa vezetőjének is tartja Orbánt, ezért szerinte az új amerikai elnök a magyar miniszterelnök véleményét is kikérheti.
Az amerikai politikussal két éve kötött szerződést a magyar kormány, hogy képviselje Magyarország érdekeit lobbistaként az amerikai politikai életben, a Magyar Nemzet információi szerint nem kevesebb, mint 5 millió dollár,  értékben.

Forrás: Nepszava.hu

Foto: 24.hu

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.