A Közösségi Kapcsolatokért Egyesület öt ösztöndijat oszt ki a Nemzeti Fundraising Konferencián

A Közösségi Kapcsolatokért Egyesület (ARC) által szervezett Nemzeti Fundraising Konferencia jó tanulási lehetőség volt a romániai adománygyűjtők számára. Egy év után, hogy részt vettem ezen a konferencián, azzal a meggyőződéssel maradtam, hogy a jótékonykodási munka maximális hatását csak akkor érezteti, ha kimondottan az emberekre és a hosszú távú kapcsolatépitésre fókuszál”, vélekedett Corina Angelescu, a 2018-ban szervezett Nemzeti Fundraising Konferencia ösztöndijasa.

Az egyesület tagjai nagyon jól tudják, hogy a kezdet mindig nehéz, de talán ez a legfontosabb mozzanat egy adománygyűjtő számára. Az ACR az idén öt ösztöndijba részesiti azon kisebb szervezetek öt tagját, amelyek hajlandóak adományt gyűjteni, szponzorokat keresni, illetve hozzájárulni a frundraising tevékenység konszolidálásához.

Az ösztöndijak fedezik az ez év október 3-4-én a jótékonykodás témakörében szervezendő műhelymunkákat, viszont nem fedezik az elszállásolási és a szállitási költségeket.

Az érdeklődök július 12-ig, iratkozhatnak fel, mind a műhelymunkánkon, mind a két mesterkurzuson való részvételre, pontosabban a Fundraising Communications and Creativity kurzuson, amelyet október 1-én tartunk, (tréner: Adrian Sargeant, Adrian Lorentsson, ACA Philanthropy and Fundraising), és a Digital campaign hothouse – eight hours to build the most awesome digital campaign the world has ever seen kurzusra, amelyre október 2-án kerül sor (tréner: Aroon Dougan, Jason Potts, Think Digital).

Ha július 26-ig feliratkozol, Early Bird csomagban részesülsz!.

Közölte a Facebook-on: Bodor László, menedzser

Foto:Republica

Lasă un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.