A Maros megyei gépgyártó vállalat is jelen lesz a világviszonylatban legnagyobb erdészeti kiállitáson a TAF erdészeti vonszoló traktorokkal

A szászrégeni, erdészeti vonszoló traktorokat gyártó IRUM vállalat részt vesz a világviszonylatban legnagyobb erdőkitermelési kiállitáson és vásáron, amelyet az idén Svédországban szerveznek meg. A hazai vállalat a saját mérnökei által tervezett TAF 2012 G és TAF 2012 Powershift tipusú vonszoló traktorokkal állit ki az Elmia Wood 2017 vásáron. A június 7 és 10 között tartandó kiállitáson a Maros megyei szészrégeni gépgyártó az emlitett két, TAF 2012 tipusú vonszoló traktorokkal a mintegy 30 országból érkező több mint 550 kiállitóval, az erdőkitermelés terén világviszonylatban legjobb szakemberekkel veszi fel a versenyt. „Az utóbbi években Németországban, Lengyelországban és Franciaországban szervezett nemzetközi kiállitásokon is részt vettünk, tekintettel arra, hogy ezen térségekben közvetlen kapcsolatot alakitottunk ki az ügyfelekkel. Ezek a kiállitások sokat segitettek abban, hogy jobban megértsük az erdőkitermelés stilúsát, a munkamódszert és mindegyik ország sajátosságát”, nyilatkozta az Agerpres hirügynökségnek Ágnes Gottfert, ai IRUM gépgyártó vállalat értékesitő menedzsere.

A szászrégeni IRUM vállalat 2015 szeptemberében létrehozta a mezőgazdasági és erdőkitermelési gépek kutatásával és fejlesztévével foglalkozó első, romániai központot, az iFOR-t, amely csaknem 12 millió lej értékű befektetést jelentett.

Forrás: Agerpres

Forditotta: Péterffy Tünde

Foto: Irum

Lasă un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.