0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second


A Jobbik eddig több mint 20 ezer aláírást gyűjtött össze a  cigány központról szóló népszavazás kiírásáért Miskolcon, tájékoztatott a jobbik.hu portál.
Mint Egyed Zsolt országgyűlési képviselő elmondta, ma nemcsak azért kell küzdeni a Világsátor ellen, mert azt a Fidesz Miskolcra „álmodta meg”, hanem azért is, mert a szocialisták nyolc év alatt „elcigányosították” a várost. Azzal, hogy a Fidesz most ugyanezt teszi, kiderült mindkét párt a cigány szavazatokért küzd. Velük szemben a Jobbik azoknak a miskolciaknak a támogatására számít – tette hozzá -, akik tisztességes munkából akarnak megélni, betartva a társadalmi együttélés normáit.
Az aláírásgyűjtésről szólva hangsúlyozta, több helyről is jelezték, hogy a közalkalmazottakat munkahelyük elvesztésével fenyegették meg, amennyiben aláírják az ívet.
Jakab Péter jobbikos önkormányzati képviselő emlékeztetett, hogy az aláírásgyűjtési akció február 8-án zárul, mig az eddig eltelt három hét alatt több mint 20 ezer miskolci polgár támogatta a kezdeményezésüket. Jakab Péter szerint jó esély van arra, hogy elérjék a népszavazás kikényszerítéshez szükséges 35 ezer aláírást. A városvezetést ugyanakkor ismét felszólította, fogadja el, hogy a lakosság nem akar cigány kulturális központot, és vonja vissza az erről szóló határozatot.
Jakab Péter kiemelte, február 5-én délelőtt Vona Gábor, a Jobbik elnöke is Miskolc belvárosban fog standolni, ezzel is segítve a népszavazás kiharcolását.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.