0 0
Read Time:55 Second

gergelybalazsA Kincses Kolozsvár Egyesület augusztus 14 és 21 között megszervezte a 7. Kolozsvári Magyar Napokat.

 A rendezvény befejezése után Gergely Balázs főszervezőt, a Kincses Kolozsvár Egyesület elnökét  megkérdeztük, hogy véleménye szerint hogyan zajlottak le az idei Magyar Napok és milyen volt az érdeklődés?

 „A szervezők közöltek egy rövid kiértékelő közleményt. Becslésünk szerint az idén 25%-al nagyobb volt a részvevők száma, mig az utolsó három napon, napi több, mint 30 ezer ember tekintette meg programjainkat. De ami még ennél is fontosabb az az, hogy a közönség lelkesen fogadta a Magyar Napok alkalmából összeállitott programsorozatot. Lévén, hogy egyre nagyobb az érdeklődés, a jövőre át kell gondoljuk az esemény megszervezését, mivel vannak olyan szegmensek, amelyek már szükös keretet nyújtanak”, mondotta

Arra a kérdésre, hogy rendezvény megszervezésében közreműködtek-e a magyar pártok is, megjegyezte:

  “A magyar pártok kiemelt partnerei a rendezvénynek. Konkrétan szervezési feladatokat nem látnak el, egyfajta védnöki státust gyakorolnak, ellenben rengetek civilpartnerrel, intézménnyel működünk együtt, nagyon sokan csatlakoznak a rendezvényhez. Ezenkivül van egy, 250 önkéntes stábunk, amellyel együtt dolgozunk, a rendezvény főszervezője, koordinátora a Kincses Kolozsvári Egyesület lévén”.

   Az interjút készitette: Balázs Magdolna

Foto: www.maszol.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.