0 0
Read Time:54 Second

A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) Állandó Tanácsa úgy döntött a helyhatósági választások eredményeinek alapján, hogy Marossy Zoltánt leváltja az RMDSZ Temes megyei területi szervezetének elnöki tisztségéből és helyébe a december hatodikai parlamenti választásokon indult RMDSZ-jelöltet, Molnár Andrást nevezi ki ideiglenesen e tisztségre.

Az új elnök mandátuma hat hónapra szól és feladata a területi szervezet újraszervezése és a szervezeten belüli választások megszervezése. Az RMDSZ Állandó Tanácsának 1/2020 (12.09) számú döntése értelmében – a helyhatósági választások eredményeinek figyelembe vétele mellett – Molnár Andrást nevezik ki az RMDSZ Temes megyei szervezete ügyvivő elnökének.

Az RMDSZ Állandó Tanácsának döntése szerint, az ügyvivő elnöknek a döntés elfogadásától számitott hat hónap alatt meg kell szerveznie a  Szövetség Temes megyei területi szervezetének belső választását. Molnár András közölte, hogy a jövő év elején megkezdik a megyei szervezet átszervezését, melynek során megválasztják az új vezetőséget, amelyben a Temes megyei magyar közösség vezetői vesznek részt.

A magyar közösség minél szélesebb körű képviseletének biztositásáért az RMDSZ vesetőségi fórumaiban Molnár András ügyvezető elnök több társadalmi vitát tervez szervezni a közösségen belül.

Forrás: debanat.ro

Traducerea: Székely Dénes

Foto. Debanat.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.