0 0
Read Time:1 Minute, 22 Second

Amióta tudjuk, hogy a maszk az egyik leghatékonyabb védekezőeszköz a járvány ellen, a divatipar egyre-másra hozakodik elő valami újítással a most már mindennapi felszerelésünkké vált „kiegészítővel” kapcsolatban.

A Louis Vuitton október 30-tól árusítja az átlátszó arcpajzsot, amely a 2021-es CRUISE kollekció része. Az arany részleteket is tartalmazó, LV logóval körbevarrt pajzs 961 dollárért lesz kapható.

Más luxusmárkák is érdekeltek a témában: augusztus 31-én az MTV Video Music Awards gáláján Lady Gaga hét különböző öltözékéhez hét különböző designer maszkját viselte. Lana Del Rey énekesnő az Interview magazin legújabb számának címlapján pózol csillogó maszkban.

Ezek a nem feltétlenül funkcionális, ám mutatós darabok, az ezeket hordó sztárok pedig reklámfelületté váltak, mintha csak egy ruhakölteményről lenne szó.

Kifejezetten a védekezésre koncentráló márkára is van példa: a Burberry nemsokára a márka ikonikus mintájával ellátott maszkokkal rukkol elő – a márka weboldalán már előrendelhető a termék. A hírek szerint 90 font körül lesz az áruk.

A gazdasági leállás túlélése sok kis- és középvállalkozás esetében valódi kihívás volt, és a mai napig is az. Több cég azzal ösztönözte vevőit a maszkvásárlásra, hogy ez egyfajta segítség a márkának, vállalkozásnak, hogy tovább folytathassa a tevékenységét.

A másik ok, amiért sok vállalkozás döntött a maszkkészítés mellett, az a jótékonykodás. Vannak márkák, amelyek teljesen újrahasznosított vagy maradék textíliákat dolgoznak fel, míg mások a pandémia, vagy pandémia okozta éhezés megelőzésére fordítják a bevétel egy részét vagy egészét.

A karantén és a veszélyhelyzet bejelentése magával hozta a kötelező maszkviselést. A designerek mellett varrónők tucatjai kezdtek el maszkokat gyártani nagy számban.

A maszk tehát egyéni vállalkozók, kis- és középvállalkozások és divatmárkák megélhetése is lett a koronavírus sújtotta időkben.

Forrás: 168 Óra

Foto:m.hirstart.hu

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.