0 0
Read Time:53 Second

“Függetlenségünk és nemzeti önállóságunk védelmében az előttünk álló csatákat bátran meg kell vívnunk, Brüsszelt meg kell állítanunk”, fogalmazott Orbán Viktor az 1848–49-es forradalom és szabadságharc évfordulóján a Magyar Nemzeti Múzeumnál.

Orbán Viktor ünnepi beszédében rámutatott: „ma ismét ’48-as szelek fújnak Európában”, és ma még lehetőségünk van arra, hogy a „lázadás felszabaduló energiáit alkotmányos kereteken belül tartsuk”.

“ Brüsszelt meg kell állítanunk, határainkat meg kell védenünk, a betelepítést meg kell akadályoznunk, továbbá az adók, és a bérek szabályozásának jogát itthon kell tartanunk, hívta fel a figyelmet a miniszterelnök, hozzátéve: a kormányzati felelősséget továbbra is a nemzeti erők kezében kell tartani.

Hangsúlyozta: lehet, hogy Brüsszelnek és a nemzetközi pénztőkének nem számít a magyar nemzet múltja és jövője, az európai emberek biztonsága, vagy hogy megmaradunk-e magyarnak, „de nekünk számít”.

Orbán Viktor kormányő kihangsúlyozta: “A magyaroknak csak akkor lehet boldog életük, ha a függetlenség és szabadság útján haladnak. “Nekünk szabadság és függetlenség nélkül nem igazi otthon a haza és nem lehetünk boldogak egy olyan országban, amely nem a mi otthonunk”.

Forrás: Magyar Idők

Foto: Székelyhon.ro

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.