0 0
Read Time:42 Second

Ha fázol, vigyél egyet, ha fölösleges, hozz egyet – ezzel a címmel indított humanitárius akciót a székelyudvarhelyi polgármesteri hivatal. Az akcióval elsősorban a nehéz sorsúakon segítenének meleg, téli ruhák anonim adományozásával.

A program elindításához szükséges ruhamennyiséget a hivatal munkatársai maguk adományozták, ezeket helyezték ki a város hat buszmegállójába már kedden – tudtuk meg Zörgő Noémitől, a polgármesteri hivatal sajtóreferensétől.

A kezdeményezéshez a Művelődési Ház is csatlakozott, oda szerdán délelőtt helyeztek ki egy fogast téli ruhákkal. Zörgő Noémi hozzátette, a lényeg az volna, hogy a továbbiakban a közösség éltesse a projektet, vagyis – a program jelmondatának megfelelően – akinek fölösleges, de jó állapotú téli ruhaneműje van, azt akassza ki valamelyik helyszínen lévő fogasra. Bármi jöhet, ami téli öltözéknek számít, és bármelyik korosztálynak: kabát, nadrág, sál, kesztyű. A gyűjtés folyamatos lesz a tél folyamán, amíg a hideg idő tart –tette hozzá a sajtószóvivő.

Forrás: szekelyhon.ro

Foto: szekelyhon.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.