0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

A Foster + Partners építészeti stúdió nyilvánosságra hozta a Londonban épülő új turisztikai attrakció frissített látványterveit, mely magában foglalja a belső terek terveit is. A futurisztikus “The Tulip” kilátóplatform projektje jelenleg felülvizsgálat alatt áll, ugyanis a a városháza jóváhagyása után London polgármestere elutasította aa projekt előrehaladását.

A polgármester döntését megfellebbezve, a Foster + Partners 2020 január óta várja a kormány végleges döntését a látványosság megépüléséről.

 A The Tulip projektje egészen 2018-as nyilvánosságra hozatalától ellentmondásosnak bizonyult. A London City Airport reptér szerint a szerkezet hatással lehet radarrendszerükre, míg a londoni polgármester szerint annak formatervezése sérti a város tervezési irányelveit. Az újonnan nyilvánosságra hozott látványtervek a tervezett 305,3 méter magas turisztikai attrakció külseje mellett annak belső tereinek egy részét is felfedik, mint a The Tulip’s Sky Bar, amelyet a szerkezet csúcsán lévő üvegkupolába építenek majd.

A demonstráció az üveg homlokzatú átriumot is bemutatja, amely magában foglalja az üvegpadlóval ellátott Skybridge-t, számos galériát, és az Aspire London Space oktatási és közösségi létesítményét. A Foster + Partners nyilvánosságra hozta a torony alsó részét körülvevő területeket látványterveit is, amelyeket, amennyiben a projektet jóváhagyják, közvetlenül a Foster + Partners Stirling-díjas 30 St Mary Axe felhőkarcolója mellett építenek meg. A projektet a felhőkarcoló milliárdos tulajdonosa, Jacob J Safra finanszírozza. Az utcaszinten egy kis park létrehozását tervezik, egy kétemeletes, egy üvegfalú, tetőkerttel ellátott pavilon mellett.

Forrás: hir.ma

Foto:hir.ma

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.