0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

Az alapítvány arra törekszik, hogy minden gyógyíthatatlan betegségben szenvedő beteg  megfelelő minőségű kezelésben és gondozásban részesüljön, és hogy méltó módon éljen meg minden pillanatot.

A 100k Walk csapat az idén 100 km-t tesz meg gyalog a Remény Háza” elnevezésű hospice munkájának megsegítésére.

A “100K Walk” projektet Daniel Osmanovici, Andrei Gligor, George Baltă és Sebastian Vrânceanu-Memo kezdeményezte 2019-ben annak érdekében, hogy pénzt gyűjtsenek az “Autism Voice” egyesület munkájának támogatására, melynek köszönhetően a gyermekek részt vehetnek a terápiás órákon.

”Az idei 100 km-es gyaloglás valamivel más lesz, mind az előzőek, mivel a figyelmet egy picit magunkra akarjuk irányítani és megmutatni a világnak, hogy mi is létezünk. Az idei akciónk abban is különbözik a többitől, hogy kettő közülünk tolószékbe ül és a másik kettő tolja a széket, és tesszük ezt forgórendszerben”, mondotta George Baltă a Facebook-on közölt videofelvételben.

„George a tolószékben marad, amig a szükséges kezelést be nem fejezi, hogy újra lábra állhasson (egy mérközés alatt sebesült meg súlyosan és deréktól lebénult – szerk.jegy.), mig mi, Andrei, Daniel és jómagam, a két széket felváltva toljuk”, nyílatkozta Sebastian Vrânceanu, hozzáfűzve: „egy másik újdonság az, hogy minden erőfeszítésünket a Remény Háznak dedikáljuk”.

Ime, ki a négy prokjekt-kezdeményező:

Sebastian Vrânceanu-Memo rádiós műsorvezető, Daniel Osmanovici blogger, Andrei Gligor ultramaratonista, George Baltă, sortoló, országos rögbi bajnok 20 éves koráig.

Összeállította: Péterfy Tünde

Foto:facebook.com

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.