0 0
Read Time:53 Second

Az Egészségügyi Minisztérium rendelete értelmében a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórházban továbbra is látogathatóak a súlyos állapotú koronavirus-fertőzöttek.

A betegség súlyos tüneteit mutató páciens a kezelőorvos beleegyezésével, előzetes kérés esetén fogadhatja egy alkalommal családjának egy tagját vagy törvényes képviselőjét. A látogatás legtöbb 15 percet tarthat, a látogatónak pedig teljes védőfelszerelést kell viselnie, be kell tartania a megelőzési szabályokat, és nem vihet be semmilyen tárgyat a kórterembe. A védőöltözetet a kórház biztosítja.

Az intenzív terápián ápolt betegek hozzátartozóinak a kezelőorvoshoz kell fordulniuk a látogatás lehetőségének egyeztetése céljából, amit naponta a szekció telefonszámán 11 és 12 óra között tehetnek meg. Ugyanezen időintervallumban lehet érdeklődni az orvosoktól a betegek állapotáról is.

A csíksomlyói kórházépületben ápolt, súlyos állapotú betegeket naponta 12.30 és 13.30 óra között lehet meglátogatni, amennyiben ezt a kezelőorvos engedélyezi. A kezelőorvostól személyesen is lehet érdeklődni.

A kórház orvosai továbbra is ajánlják a koronavírus elleni védőoltás beadatását, és arra kérik a megfertőződött betegeket, idejében forduljanak orvoshoz, ne várjanak tüneteik súlyosbodásáig, hogy időben megkaphassák a megfelelő kezelést – hívja fel a figyelmet közleményében az egészségügyi intézmény.

szekelyhon.ro

Foto:szekelyhon.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.