0 0
Read Time:53 Second

Jill Biden amerikai first lady hétfőn bemutatta a Fehér Ház ünnepi dekorációját. Az idei év tematikája azt a nevet viseli, hogy szívből jövő ajándékok.

 

 

 

Joe Biden felesége olyan szimbólumokat választott a díszek kiválasztásánál, amelyek az amerikaiak egyesítésének szimbólumai.

Az elnök és a first lady közös közleményében arról írt, először ünneplik a karácsonyt a Fehér Házban, a dekorálásban pedig mindenki inspirálta őket, akikkel országszerte találkoztak és akik újra és újra emlékeztetik őket, hogy a különbségek értékesek, a hasonlóságok pedig végtelenek.

 

Összesen 41 karácsonyfát állítottak fel a Fehér Házban, és a first lady stábja már nyár eleje óta gondolkozott a megvalósításon. Minden szobának külön altémája van, amely a szív egy-egy különböző ajándékára reflektál.

A Fehér Ház könyvtárát például a tanulás ajándékának szentelték, a feldíszített könyvekből pillangók szállnak fel képletesen. Van olyan fa, amelyre a Bidennek írt köszönőleveleket aggatták fel.

 

 

Számszerűsítve több mint 1800 méter szalagot, 300 gyertyát, 10 ezer karácsonyfadíszt és 78 750 fénysort használtak fel a fák dekorálására, és ebben még nincsenek benne a girlandok.

Forrsá:24.hu

Foto: 24.hu

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.