0 0
Read Time:1 Minute, 33 Second

A székelyudvarhelyi Zöld Ligetben az első szakaszban felépített 43 családi ház mind gazdára talált, még idén beköltöznek a lakók. Mivel sok a kisgyermek, ezért egy minden igényt kielégítő játszótérnek is helyet találtak a lakóparkban: a csúszdák és libikókák mellett biciklisávot és sportjátszóteret is létesítettek, mindezt zöldövezettel körülvéve. A tervek szerint még októberben befejezik a közművesítési feladatokat, novemberben pedig az utolsó simításokat végzik el azért, hogy a lakók a karácsonyt már új otthonukban tölthessék.

Ám itt nem állnak meg a befektetők, és a nagy igényre való tekintettel a második építkezési fázisban 34 családi ház készül 2023 év végéig.

A lakások méretei változatlanok maradnak, az alapanyagokat ismét helyiektől, jó minőségben szerzik be, és az árak sem emelkednek akkorát, mint az indokolt lenne: a kisebbek (127 m2) 169 000 euróba, a nagyobbak pedig (141 m²) 189 000 euróba kerülnek, amely mellé természetesen jár 700 m2 telek is. A 34 házból 11-nél két beállós garázsnak is helyet szorítanak, ami annyit jelent, hogy a 141 m²-es alapterület kiegészül egy 72 m²-es alagsorral, ahol az autóparkoló mellett pincét és mosókonyhát is kialakítanak a jövőbeni lakóknak.

Aki pedig retteg a fűnyírástól és a ház körüli munkáktól, de egy csendes és rendezett környezetben szeretne élni, annak is remek megoldást kínálnak a Zöld ligetesek: az építkezés harmadik szakaszában 6 társasházat is felhúznak a Szénakert utcában, amely összesen 42 lakással várja majd a költözni vágyókat. Mindegyik tömbben 7–7 lakhellyel terveznek, a legfelső emeleten penthouse-ok, az alagsorban mélygarázsok kapnak majd helyet.

Ebben a periódusban készülnek majd el a lakópark területén a kiszolgáló egységek is, így az ottlakóknak nem kell majd messze menniük, ha étteremben vacsoráznának, meg szeretnék igazítani frizurájukat, játszóházba akarják vinni a gyermeküket, vagy egyszerűen csak be kell vásároljanak a következő néhány napra. A második szakaszban megépülő lakások egy része ugyan már elkelt, de még mindig vannak eladó ingatlanok.

Forrás: Székelyhon.ro

Foto: szekelyhon.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.