0 0
Read Time:45 Second

A Bűnügyi Elemző és Megelőzési Osztály rendőrei a ,,Felelős döntések – garantált lehetőségek!” megyei projekt keretében folytatják a tájékoztatást a fiatalok körében a kábítószerfogyasztás megelőzéséért.

Ennek érdekében nemrég a székelyudvarhelyi rendőrség rendőreivel együttműködve, a Korondi Szakközépiskola IX-XII. osztályának mintegy 100 diákja részvételével felvilágosító tevékenységet tartottak.

A találkozó célja az volt, hogy tájékoztassák a diákokat a kábítószer-fogyasztással kapcsolatos kockázati tényezőkről, kiemelve azokat a káros hatásokat, amelyeket ezek az anyagok az egészségre és a lelki-érzelmi fejlődésre gyakorolhatnak.

A tevékenység másik fontos témája az Anasztázia-törvény néven ismert törvénymódosítás volt, amely a vezetés közbeni alkohol- vagy kábítószer-fogyasztással kapcsolatos jogi következményekkel foglalkozik. Alapvető fontosságú, hogy a fiatalok tisztában legyenek az ilyen magatartás kockázataival és jogi következményeivel, és ez a tevékenység arra irányult, hogy erről tájékoztassa őket.

A Bűnügyi elemző és megelőzési osztály tisztviselői folytatják ezeket a megelőzési és tájékoztatási tevékenységeket, hogy támogassák a fiatalokat a felelős döntések meghozatalában.

Forrás: ziarharghita.ro

Foto: Ziar Harghita

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.