0 0
Read Time:46 Second

A kolozsvári motorbiciklisek, akik humanitárius akciók révén váltak ismertté, úgy döntöttek, hogy a koronavirus-járvány miatt kialakult helyzetben gyógyszerekkel és kisebb élelmiszer-csomagokkal segitik a házi karanténban tartózkodó személyeket, illetve azokat, akik egyéb okok miatt nem hagyhatják el otthonaikat.

 A motorosok biztositották a karanténban lévőket afelől, hogy tiszteletben tartják a biztonsági feltételeket és azok, akiknek szükségük van segitségre a 0364406517 telefonszámon hivhatják őket.

„Kolozsváron az #Önkéntes motorosok kampánya már megkezdődött. Segitsetek nekünk, hogy mi is segithetsünk nektek! E kanpány keretében mintegy 100 kolozsvári motoros vállalta, önként, hogy gyógyszereket és kisebb csomagokat szállit házhoz azoknak, akik karanténban vannak és nincs lehetőségük beszerezni a legszükségesebbeket. A házhoz szállitás a legbiztonságosabb körülmények között történik, a rendkivül szigorú eljárások tiszteletben tartásával, ami ngyon fontos úgy az önkéntes, mind a segitséget igénylő szempontjából.

„Szolgáltatásunk ingyenes, nem tartunk igényt adományra, jutalékra vagy figyelmességre!”, hangsúlyozta Timotei Câmpean, a kampány koordinátora.

Forrás: tvr.ro/cluj

Traducerea: Péterfy Tünde  

Foto:stiri.tvr.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.