Házi karanténban tartózkodókat segitenek gyógyszerekkel és kisebb élelmiszer-csomagokkal a kolozsvári motorbiciklisek

A kolozsvári motorbiciklisek, akik humanitárius akciók révén váltak ismertté, úgy döntöttek, hogy a koronavirus-járvány miatt kialakult helyzetben gyógyszerekkel és kisebb élelmiszer-csomagokkal segitik a házi karanténban tartózkodó személyeket, illetve azokat, akik egyéb okok miatt nem hagyhatják el otthonaikat.

 A motorosok biztositották a karanténban lévőket afelől, hogy tiszteletben tartják a biztonsági feltételeket és azok, akiknek szükségük van segitségre a 0364406517 telefonszámon hivhatják őket.

„Kolozsváron az #Önkéntes motorosok kampánya már megkezdődött. Segitsetek nekünk, hogy mi is segithetsünk nektek! E kanpány keretében mintegy 100 kolozsvári motoros vállalta, önként, hogy gyógyszereket és kisebb csomagokat szállit házhoz azoknak, akik karanténban vannak és nincs lehetőségük beszerezni a legszükségesebbeket. A házhoz szállitás a legbiztonságosabb körülmények között történik, a rendkivül szigorú eljárások tiszteletben tartásával, ami ngyon fontos úgy az önkéntes, mind a segitséget igénylő szempontjából.

„Szolgáltatásunk ingyenes, nem tartunk igényt adományra, jutalékra vagy figyelmességre!”, hangsúlyozta Timotei Câmpean, a kampány koordinátora.

Forrás: tvr.ro/cluj

Traducerea: Péterfy Tünde  

Foto:stiri.tvr.ro

Lasă un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.