Jótékonysági futás a romániai Remény Háza Hospice gondviselésében lévő betegek támogatására

„ŐK gyógyithatatlan betegségekben szenvedő felnőttek és gyermekek, akiknek most nagyobb szükségük van mint bármikor a vigaszra, a védelemre és segitségre. RÓLUK nem feledkezhetünk meg még a karantén idején sem. Épp ezért összefogunk, együtt maradunk, betartva az egészségügyi távolságot, hogy segitsünk nekük. Már 12 éve, hogy folytatjuk e hagyományt: értük szaladunk, bárhol is legyünk”, olvassuk a hospice galantom.ro portálon.

A sportkedvelők, de nemcsupán, ezen a hét végén humanitárius ügyet szolgáló jótékonysági futáson vehetnek részt, amelyet 12-ik alkalommal szerveznek meg a Remény Háza Hospice által gondozott betegek támogatására.

Az esemény a jelenlegi járványhelyzet miatt megszabott körülmények között zajlik szeptember 26-án és 27-én, ami azt jelenti, hogy az ország bármelyik útvonalán, bármelyik részében szaladhat egy ember vagy legtöbb tiz személyből álló csoport.

Az érdekeltek ingyen iratkozhatnak fel a team.hospice.ro cimű honlapon, mig a szponzorok fejenként tiz-tiz lejt adományoznak minden leszaladott kilóméterre. A jótékonysági futásra mostanig 1.300-an iratkoztak fel az ország minden sarkából, de aki részt akar venni a versenyen az emlitett két napon is felirakozhat a team.hospice.ro portálon.

Forrás:hospice.galantom.ro

Forditotta: Péterfy Tünde

Foto:ziare.com

Lasă un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.