Michael Jackson még mindig a Forbes legkeresettebb halott hírességeinek listáján van

Michael Jackson hetedik éve van a Forbes legkeresettebb halott hírességeinek listáján, összesen 60 millió dollárt keresve, annak ellenére, hogy az ellentmondásos Leaving Neverland című HBO-dokumentumfilm megtépázta az egykori popsztár megítélését – írja a Daily Mail.

Michael Jackson hagyatékának kezelői korábban keresetet nyújtottak be az HBO ellen, mert a csatorna a néhai sztárról készült dokumentumfilmjével megszegett egy korábbi szerződést, amelyben vállalta, hogy nem tünteti fel rossz színben az énekest, összesen százmillió dolláros (28 milliárd forintos) kártérítésre tartanak igényt.

A Forbes-listából kiderült, hogy a „Pop királyának” a dalait 2,1 milliárdszor játszották le az Egyesült Államokban 2019-ben. Michael Jackson a Las Vegas-i emlékshow-ja és a Sonyval halála előtt kötött szerződése miatt áll hetedik éve az első helyen.

Elvis Presley 2019-ben 39 millió dollárt keresett, bevételei nagy része pedig a memphisi Gracelandból származik, ami a legnagyobb Elvis zarándokhely. Charles Schultz, a Snoopy alkotója 38 millió dollárt keresett az örököseinek, a golflegenda Arnold Palmer pedig 30 millióval lett volna gazdagabb, ha még él.

Forrás:vg.hu

Foto:forbes.com

Lasă un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.