0 0
Read Time:56 Second

Erőteljesen debütál az új évben a Brassói Corona. A „farkasok” a Csíkszeredai Sportklub játékosaival mérték össze erejüket Magyarország első jégkorongbajnokságában, az Erste Ligában, 2024 első szakaszában. A vetélkedőre Brassóban került sor, ahol a vendéggalériában megjelent a magyar elnök, Novák Katalin is, aki a csíki drukkerek társaságában nézte meg a meccset.

A brassói Olimpiai Jégpályán Orbán Viktor miniszterlnököt is várták, aki a székely csapatok nagy rajongója. Orbán végül nem szurkolhatott kedvenceinek a lelátóról. Az 5 csillagos meccset Magyarország miniszterelnöke közvetlenül a csikiak galériájában tervezte megtekinteni.

A brassói Corona–Csíkszereda jégkorongmérkőzés előtt a román és a magyar hatóságok is készültségben voltak. A két csapat közötti kiélezett rivalizálást követően a mérkőzés délelőttjén az illetékesek „ellátogattak” brassói jégpályára.  Így a jégpályát a Védelmi és Biztonsági Szolgálat és a terrorelhárító csapatok is ellenőrizték. Végül optimális körülmények között kezdődhetett a mérkőzés, noha a brassói Corona és a Csíkszeredai Sportklub játékosanak vetélkedői mindig szikrát szítanak.

A Brassói Corona a 3. helyet foglalja el az Erste Ligában a Csíkszeredával vívott meccs előtt. A “farkasok” 25 meccsen 42 pontot gyűjtöttek. Ezzel szemben Csíkszereda az 5. helyen áll, 40 ponttal.

Forrás: fanatik.ro

Fordította: Székely Dénes

Foto: Adevarul.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.