0 0
Read Time:49 Second

Az RMDSZ Hunyad megyei szervezete Kelemen Hunort támogatja, hogy a februári tisztújító kongresszuson ismét elnyerje a Szövetség elnöki tisztségét – jelentette be Winkler Gyula EP-képviselő, az RMDSZ Hunyad megyei elnöke pénteki dévai sajtótájékoztatóján.

„Kelemen Hunor az összefogás és a szolidaritás elnöke. Az elmúlt években bebizonyította, hogy számára a legkisebb szórványközösség is ugyanolyan fontos, mint a legnépesebb, legerősebb magyar közösségek Székelyföldön és Erdély-szerte” – emelte ki Winkler Gyula. „A közös munkát együtt akarjuk folytatni, hiszen megbizonyosodtunk, hogy Kelemen Hunor érti és érzi a szórvány jellegzetességeit, tudja, hogy magyar jövőt Erdélyben csak úgy lehet biztosítani, ha a szórványközösségekre odafigyel az RMDSZ, biztosítja a fennmaradásunkhoz szükséges támogatást, hiszen a szórványközösségek az erdélyi magyarság védőbástyái” – magyarázta a Hunyad megyei elnök, aki beszámolt arról is, hogy az RMDSZ Hunyad megyei szervezetének elnöksége január 3-án egyöntetűen fogadta el az erre vonatkozó határozatot.

Az RMDSZ Hunyad megyei szervezete támogatja Kelemen Hunor szövetségi elnök jelöltségét egy újabb RMDSZ elnöki mandátumra, áll a január 3-án elfogadott határozatban.

Forrás: erdély.ma

Foto:Erdély.ma

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.