0 0
Read Time:46 Second

Július 13-án tartotta az Erdélyi Református Egyházkerület Nőszövetsége éves konferenciáját, az immár hagyományossá vált Bonyhai Kastélynapot.

A nőszövetségi konferencia az egység jegyében szerveződött és zajlott le, mert “csak egységben lehet fejlődni, s Istennek csodája az egység” – hangsúlyozta beszédében az igehírdető ft. Kató Béla püspök.

Az Erdélyi Református Egyházkerület különböző régióiból érkezett egyháztagok, istentisztelet után, a 6. alkalommal megrendezett csodás kastélynap bibliai mottójának jegyében – “Szent Atyám, tartsd meg őket a te nevedben, akiket nekem adtál, hogy egyek legyenek, mint mi.” (Jn.17, 11b) járultak a szabadtéri úrvacsoraosztáshoz, hogy magukhoz vegyék a Sákrámentum jegyeit. Az Úrvacsorai ágendát Bogya Kiss Mária lp., a Királyhágómelléki Református Egyházkerület Nőszövetségének elnöke végezte.

A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Brendus Réka, a Magyar kormány Nemzetpolitikai Államtitkárságának főosztályvezetője, aki beszédében a család, a református egység ünnepének nevezte a Bonyhai Kastélynapot.

A rendkívüli találkozás, áldással és a nőszövetségi Himnusszal zárult.

dr. Nagy Éva,

a bukarest Calvineum gondnoka,

a brassói Református Egyházmegye Presbiteri Szövetségének alelnöke

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.