0 0
Read Time:49 Second

Kairóban egy új autópálya-szakasz építésébe kezdtek, amelynek a Teraet Al-Zomor elnevezésű felüljárója mindössze 50 centiméterre épül a lakóházaktól.

Az egyiptomi fővárosban készülő 12 kilométer hosszú és 65,5 méter széles útszakasz egy sűrűn lakott övezet kellős közepén halad át. Az 5 milliárd egyiptomi fontból épülő autópálya a tervek szerint még az idén teljesen elkészül.

A híd kivitelezői szerint nem ők hibáztak, hanem a lakóházakat építették túl közel a híd tervezett nyomvonalához és az út mellett álló házak közül négy – állításuk szerint – eleve engedély nélkül épült.

A közeli lakóházakat a tervek szerint lebontanák majd, de az ott lakók szerint nem egyértelmű, hogy kinek jár majd kárpótlás és kinek nem. Az illegálisan épített lakóházakban élőknek elvileg nem járna a keretből.

A helyi kaotikus bürokrácia miatt azonban lehet, hogy igaza van az egyik illegálisnak mondott épület tulajdonosának, aki állítása szerint 2008-ban a megfelelő engedélyek birtokában építkezett, most, a bontás előtt viszont úgy néz ki, ezt nem tudja bizonyítani.

Forrás:erdekesvilag.hu

Foto:erdekesvilag.hu

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.